Design tijdschrift
Design tijdschrift
Showroom, Retail

Fast Forward

Showroom, Retail Branch trainingsschoenen worden tentoongesteld in de eerste showroom van het springshowroomcomplex. Het is bereid met een modus die de fabricagemethoden uitdrukt, zoals de dynamische vorm van de trainingsschoenen, technologieƫn voor hoge injectie die in de productiefase worden gebruikt, enzovoort. Het is uitgerust met SMD LED, een van de hoogtechnologische producten, er wordt naar gestreefd om de dynamiek van de trainingsschoenen (als object) te weerspiegelen en een bron van inspiratie te worden met speciaal ontworpen grafische ontwerpachtergronden en bewegingen die door deze systemen worden aangeboden.

Naam van het project : Fast Forward, Naam van de ontwerper : Ayhan GĆ¼neri, Naam van de cliĆ«nt : JUMP/GENMAR.

Fast Forward Showroom, Retail

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.