Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ring

Sibilo

Ring De Sibilo Ring valt op door zijn eenvoud. De neutrale toon van het witgoud dient als een schoon oppervlak om de kleur van de edelsteen weer te geven, en door de spanningsinstelling van de edelsteen kan geen ander element de aandacht trekken van de toermalijn - een van de mooiste edelstenen die in Braziliƫ worden gevonden en het belangrijkste element van dit sieraad.

Naam van het project : Sibilo, Naam van de ontwerper : Brazil & Murgel, Naam van de cliƫnt : Brazil & Murgel.

Sibilo Ring

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.