Design tijdschrift
Design tijdschrift
Schaatsen Voor Zachte En Harde Sneeuw

Snowskate

Schaatsen Voor Zachte En Harde Sneeuw De originele sneeuwschaats wordt hier gepresenteerd in een vrij nieuw en functioneel ontwerp - in hardhouten mahonie en met roestvrijstalen geleiders. Een voordeel is dat traditionele leren laarzen met een hak gebruikt kunnen worden, en er is dan ook geen vraag naar speciale laarzen. De sleutel tot het beoefenen van de schaats is de makkelijke knooptechniek, aangezien het ontwerp en de constructie zijn geoptimaliseerd met een goede combinatie van breedte en hoogte van de schaats. Een andere doorslaggevende factor is de breedte van de lopers die het beheer van het schaatsen op harde of harde sneeuw optimaliseren. De geleiders zijn van RVS en voorzien van verzonken schroeven.

Naam van het project : Snowskate, Naam van de ontwerper : KT Architects, Naam van de cliƫnt : Arkitektavirki KƔri Thomsen ark.MAA.

Snowskate Schaatsen Voor Zachte En Harde Sneeuw

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.