Design tijdschrift
Design tijdschrift
Combinatieslotzak

The Colored Lock Bag

Combinatieslotzak 'The Lock' is een gekleurd cijferslot. Mensen kunnen de tas openen met kleurovereenkomsten, niet alleen met cijfers. Deze modeaccessoires worden gebruikt voor tassen. Er kunnen verschillende uitwendige ontwerpen van tassen worden gemaakt en mensen kunnen deze tas identificeren met een gekleurd combinatieslot. Gebruikers maken zelf hun eigen kleurenwachtwoord om individuen aan te passen. Om dit project tot een succes te maken, werden veel methoden voor het maken van processen gebruikt, zoals lucht-blushing, leerbehandeling, kleurlagen enz. Directe ontwerper en maker is Jiwon, Shin.

Naam van het project : The Colored Lock Bag, Naam van de ontwerper : jiwon, Shin., Naam van de cli├źnt : Neat&Snug.

The Colored Lock Bag Combinatieslotzak

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.