Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lounge Stoel

Bessa

Lounge Stoel Ontworpen voor loungeruimtes van hotels, resorts en privéwoningen, past de Bessa-fauteuil in de moderne interieurontwerpen. Het ontwerp straalt een sereniteit uit die uitnodigt tot onvergetelijke ervaringen. Nu we zijn volledig duurzame productie hebben opgelost, kunnen we genieten van het evenwicht tussen vorm, hedendaags design, functie en zijn organische waarden.

Naam van het project : Bessa, Naam van de ontwerper : Simon Reynaud, Naam van de cliënt : Thelos.

Bessa Lounge Stoel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.