Design tijdschrift
Design tijdschrift
Theepot En Theekopjes

EVA tea set

Theepot En Theekopjes Deze verleidelijk elegante theepot met bijpassende kopjes heeft een onberispelijke schenking en is een genot om van te drinken. De ongewone vorm van deze theepot met het mengen en uitlopen van de tuit leent zich bijzonder goed voor een goede schenking. De bekers zijn veelzijdig en voelbaar om op verschillende manieren in uw handen te nestelen, omdat elke persoon zijn eigen benadering heeft om een beker vast te houden. Verkrijgbaar in glanzend wit met een verzilverde ring of zwart mat porselein met een glanzend wit deksel en wit omrande cups. Binnenfilter van roestvrij staal. AFMETINGEN: theepot: 12,5 x 19,5 x 13,5 kopjes: 9 x 12 x 7,5 cm.

Naam van het project : EVA tea set, Naam van de ontwerper : Maia Ming Fong, Naam van de cliƫnt : Maia Ming Designs.

EVA tea set Theepot En Theekopjes

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.