Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kalender

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalender We bouwen steden met u. Het bericht dat NTT East Japan Corporate Sales Promotion overbrengt, staat in deze bureaukalender. Het bovenste deel van de kalenderbladen is uitgesneden uit kleurrijke gebouwen en de overlappende vellen vormen één vrolijke stad. Het is een kalender waarin je elke maand kunt genieten van het veranderen van het landschap van de rij gebouwen en het geeft je het gevoel het hele jaar door gelukkig te zijn.

Naam van het project : NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”, Naam van de ontwerper : Katsumi Tamura, Naam van de cliënt : NIPPON TELEGRAPH AND TELEPHONE EAST CORPORATION.

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town” Kalender

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.