Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kalender

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalender We bouwen steden met u. Het bericht dat NTT East Japan Corporate Sales Promotion overbrengt, staat in deze bureaukalender. Het bovenste deel van de kalenderbladen is uitgesneden uit kleurrijke gebouwen en de overlappende vellen vormen één vrolijke stad. Het is een kalender waarin je elke maand kunt genieten van het veranderen van het landschap van de rij gebouwen en het geeft je het gevoel het hele jaar door gelukkig te zijn.

Naam van het project : NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”, Naam van de ontwerper : Katsumi Tamura, Naam van de cliënt : NIPPON TELEGRAPH AND TELEPHONE EAST CORPORATION.

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town” Kalender

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.