Design tijdschrift
Design tijdschrift
Digitaal Horloge

PIXO

Digitaal Horloge Het concept staat op het punt om de "rollende cijfers" van de mechanische klok in de jaren 70 te "digitaliseren". Met zijn volledige dot-matrix-display is PIXO in staat om de vloeiende geanimeerde "rollende" getallen weer te geven. In tegenstelling tot andere digitale horloges met pushers, heeft PIXO alleen een draaibare kroon om alle modi te bedienen, waaronder: tijdmodus, wereldtijd, stopwatch, 2 alarmen, uursignaal en timer. Het algehele ontwerp is gericht op mensen die van digitale dingen houden met nieuwe uitvoering. De verschillende kleurencombinaties en het unisex-ontwerp van de behuizing zijn geschikt voor verschillende soorten gebruikersvoorkeuren.

Naam van het project : PIXO, Naam van de ontwerper : PIXO TEAM, Naam van de cliƫnt : PIXO LIMITED COMPANY.

PIXO Digitaal Horloge

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.