Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bureaulamp

Aida

Bureaulamp Persoonlijk haal ik inspiratie uit dieren in de natuur en in de meeste van mijn ontwerpen gebruik ik liever natuurlijke vormen dan geometrische vormen. Bureaulamp is een van mijn favoriete objecten in interieurdesign. Het ontwerp van deze bureaulamp is geïnspireerd op Hoorn van de ram (weer). Ik heb geprobeerd een sculpturale en decoratieve vorm te creëren die functioneert als bureaulamp.

Naam van het project : Aida, Naam van de ontwerper : Ali Alavi, Naam van de cliënt : Ali Alavi design.

Aida Bureaulamp

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.