Design tijdschrift
Design tijdschrift
Klant Configureerbaar

Supercar System

Klant Configureerbaar Supercar System is een recreatief voertuig dat gemakkelijk door de klant kan worden geconfigureerd om te voldoen aan hun veranderende prestaties, styling en budgettaire wensen. Klanten kunnen hun voertuig op grote en kleine manieren configureren en opnieuw configureren zonder dat er speciaal gereedschap of vaardigheid vereist is. Het Supercar-systeem democratiseert ontwerpbeslissingen weg van de fabrikant en in de handen van de klant waar ze thuishoren. Door de klant de leiding te geven over ontwerp en specificatie, ontstaat een duurzaam product dat de geplande veroudering van de O.EM. fabrikanten.

Naam van het project : Supercar System, Naam van de ontwerper : Paolo Tiramani, Naam van de cliënt : Supercar System.

Supercar System Klant Configureerbaar

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.