Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lamp

Idiomi

Lamp Idiomi; is een lamp in zijn drie dimensies en de reeks verlichting kan verschillende scenario's creƫren en de omgeving verrijken met een echt nieuw licht. Het wil een middel zijn om Licht uit te drukken. Deze lamp herinnert aan de thema's zuiverheid van lijn en vorm en aan de openhartigheid van wit. Idiomi laat licht de mens begeleiden bij alledaagse handelingen, sensaties, gevoelens en momenten. Dankzij het innovatieve potentieel van LED kan het zich aanpassen aan de situaties eromheen.

Naam van het project : Idiomi, Naam van de ontwerper : NicolĆ² Caruso, Naam van de cliĆ«nt : NicolĆ² Caruso.

Idiomi Lamp

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.