Design tijdschrift
Design tijdschrift
Led Parasol En Grote Tuinfakkel

NI

Led Parasol En Grote Tuinfakkel De gloednieuwe NI Parasol herdefinieert verlichting op een manier dat het meer kan zijn dan een lichtgevend object. De innovatieve combinatie van een parasol en tuinfakkel zorgt ervoor dat NI er van 's ochtends vroeg tot' s avonds laat goed uitziet naast de ligstoelen aan het zwembad of andere buitenruimtes. Met de gepatenteerde vingergevoelige OTC (one-touch dimmer) kunnen gebruikers zich gemakkelijk aanpassen aan de gewenste verlichtingsniveaus van het 3-kanaalsverlichtingssysteem. NI gebruikt ook een 12V LED-driver met laag voltage die zeer weinig warmte genereert, waardoor het systeem een energiezuinige voeding krijgt met meer dan 2000 stuks 0,1W LED's.

Naam van het project : NI , Naam van de ontwerper : Terry Chow, Naam van de cliënt : FOXCAT.

NI  Led Parasol En Grote Tuinfakkel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.