Design tijdschrift
Design tijdschrift
Led Hanglamp

Stratas.07

Led Hanglamp Met hoogwaardige verwerking en uitmuntendheid in elk detail streven we ernaar om een eenvoudig, schoon en tijdloos ontwerp te creƫren. Vooral de Stratas.07, met zijn perfect symmetrische vorm, volgt absoluut de regels van deze specificatie. De ingebouwde Xicato XSM Artist Series LED-module heeft een kleurweergave-index> / = 95, een lichtsterkte van 880lm, een vermogen van 17W, een kleurtemperatuur van 3000 K - warm wit (2700 K / 4000 K beschikbaar op aanvraag) . De levensduur van de LED-modules wordt door de fabrikant aangegeven met 50.000 uur - L70 / B50 en de kleur is consistent gedurende de levensduur (1x2 stappen MacAdams gedurende de levensduur).

Naam van het project : Stratas.07, Naam van de ontwerper : Christian Schneider-Moll, Naam van de cliƫnt : STRATAS-leuchtenmanufaktur-berlin.de e.K..

Stratas.07 Led Hanglamp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieƫn. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.