Design tijdschrift
Design tijdschrift
Led Hanglamp

Stratas.07

Led Hanglamp Met hoogwaardige verwerking en uitmuntendheid in elk detail streven we ernaar om een eenvoudig, schoon en tijdloos ontwerp te creëren. Vooral de Stratas.07, met zijn perfect symmetrische vorm, volgt absoluut de regels van deze specificatie. De ingebouwde Xicato XSM Artist Series LED-module heeft een kleurweergave-index> / = 95, een lichtsterkte van 880lm, een vermogen van 17W, een kleurtemperatuur van 3000 K - warm wit (2700 K / 4000 K beschikbaar op aanvraag) . De levensduur van de LED-modules wordt door de fabrikant aangegeven met 50.000 uur - L70 / B50 en de kleur is consistent gedurende de levensduur (1x2 stappen MacAdams gedurende de levensduur).

Naam van het project : Stratas.07, Naam van de ontwerper : Christian Schneider-Moll, Naam van de cliënt : STRATAS-leuchtenmanufaktur-berlin.de e.K..

Stratas.07 Led Hanglamp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.