Design tijdschrift
Design tijdschrift
Multifunctionele Krukken

Lazarus

Multifunctionele Krukken een eenvoudige, mogelijk niet-elektrische machine voor arbeidskrachten, echt ontworpen voor de sociale interactie en revalidatie van gehandicapten. Om niet-onhandig te zijn, bootst het perfect het loopproces van de gewone persoon na. Beweegt bijvoorbeeld altijd de arm aan de andere kant van het been. de gehandicapte poot kan hiermee traplopen omdat hij stokken kan inzetten. Ook de wandelstokken kunnen worden omgevormd tot een perfecte stoel. Zo niet, dan laadt Lazarus stokken. Als medische machine is Lazarus effici├źnt omdat de gebruiker geleidelijk en automatisch kan revalideren in normale sociale interactie, zonder te stoppen met werken voor revalidatie

Naam van het project : Lazarus, Naam van de ontwerper : Sung-Hyeon Yoo, Naam van de cli├źnt : Mm, soulish apparel for world.

Lazarus Multifunctionele Krukken

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.