Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verlichting

Roof

Verlichting Roof is een LED-armatuur voor interieurs met als doel de intimiteit van communicatie tijdens gesprekken te vergroten. De concave vorm van het dak zorgt voor een beschutting van licht voor diners, een verenigend object voor vergaderingen, een leuk verlichtingssysteem voor binnen wonen. Dak is een isolator. Het definieert een unieke ruimte met verenigende vorm en homogeen licht voor de mensen eronder. Je voelt je geïsoleerd van de omgeving en focust op de tafel en communicatie. De houtstructuur van deze armatuur geeft ook een warm en natuurlijk effect en vertegenwoordigt de milieuvriendelijke kant van de LED-technologie.

Naam van het project : Roof, Naam van de ontwerper : Hafize Beysimoglu, Naam van de cli├źnt : Derinled.

Roof Verlichting

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.