Design tijdschrift
Design tijdschrift
Keramiek

inci

Keramiek Een spiegel van elegantie; Inci weerspiegelt de schoonheid van een parel met zwart-witte opties en is de juiste keuze voor diegenen die de adel en elegantie in de ruimtes willen weerspiegelen. Inci-lijnen worden geproduceerd in afmetingen van 30 x 80 cm en dragen de witte en zwarte klasse naar de woonruimtes. Geproduceerd met behulp van digitale printtechnologie, een driedimensionaal ontwerp.

Naam van het project : inci, Naam van de ontwerper : Bien Seramik Design Team, Naam van de cliënt : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

inci Keramiek

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.