Design tijdschrift
Design tijdschrift
Keramiek

inci

Keramiek Een spiegel van elegantie; Inci weerspiegelt de schoonheid van een parel met zwart-witte opties en is de juiste keuze voor diegenen die de adel en elegantie in de ruimtes willen weerspiegelen. Inci-lijnen worden geproduceerd in afmetingen van 30 x 80 cm en dragen de witte en zwarte klasse naar de woonruimtes. Geproduceerd met behulp van digitale printtechnologie, een driedimensionaal ontwerp.

Naam van het project : inci, Naam van de ontwerper : Bien Seramik Design Team, Naam van de cliënt : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

inci Keramiek

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.