Design tijdschrift
Design tijdschrift
Koepelhuis

Easy Domes

Koepelhuis Het ontwerp en de structuur van Easy Domes is de icosaƫder, hier door knippen van de hoekpunten en getransformeerd tot 21 houten secties. Het ontwerp, het interieur, materialen als kleur en de algehele uitvoering naar omgeving, constructie en duurzame eisen, bieden interieurarrangementen voor een breed scala aan gebruikers. Het concept spreekt groen bouwen, woningbouwers en duurzaam wonen aan. Kan in alle klimaatzones worden gebouwd en is bestand tegen aardbevingen en orkanen.

Naam van het project : Easy Domes, Naam van de ontwerper : KT Architects, Naam van de cliƫnt : Easy Domes Ltd.

Easy Domes Koepelhuis

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.