Design tijdschrift
Design tijdschrift
Koepelhuis

Easy Domes

Koepelhuis Het ontwerp en de structuur van Easy Domes is de icosaëder, hier door knippen van de hoekpunten en getransformeerd tot 21 houten secties. Het ontwerp, het interieur, materialen als kleur en de algehele uitvoering naar omgeving, constructie en duurzame eisen, bieden interieurarrangementen voor een breed scala aan gebruikers. Het concept spreekt groen bouwen, woningbouwers en duurzaam wonen aan. Kan in alle klimaatzones worden gebouwd en is bestand tegen aardbevingen en orkanen.

Naam van het project : Easy Domes, Naam van de ontwerper : KT Architects, Naam van de cliënt : Easy Domes Ltd.

Easy Domes Koepelhuis

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.