Design tijdschrift
Design tijdschrift
Digitaal Video-Uitzendapparaat

Avoi Set Top Box

Digitaal Video-Uitzendapparaat Avoi is een van de nieuwste slimme settopboxen van Vestel en levert voornamelijk digitale uitzendtechnologie voor tv-gebruikers. Avoi's belangrijkste karakter is "verborgen ventilatie". Verborgen ventilatie maakt het mogelijk om unieke en eenvoudige ontwerpen te creëren. Met Avoi kunt u, naast het bekijken van de digitale kanalen in HD-kwaliteit, naar muziek luisteren, films kijken en foto's en afbeeldingen op het tv-scherm bekijken, terwijl u deze bestanden bestuurt via het UI-menu. Het besturingssysteem van Avoi is Android V4.2 Jel

Naam van het project : Avoi Set Top Box, Naam van de ontwerper : Vestel ID Team, Naam van de cliënt : Vestel Electronics Co..

Avoi Set Top Box Digitaal Video-Uitzendapparaat

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.