Design tijdschrift
Design tijdschrift
Digitaal Video-Uitzendapparaat

Avoi Set Top Box

Digitaal Video-Uitzendapparaat Avoi is een van de nieuwste slimme settopboxen van Vestel en levert voornamelijk digitale uitzendtechnologie voor tv-gebruikers. Avoi's belangrijkste karakter is "verborgen ventilatie". Verborgen ventilatie maakt het mogelijk om unieke en eenvoudige ontwerpen te creƫren. Met Avoi kunt u, naast het bekijken van de digitale kanalen in HD-kwaliteit, naar muziek luisteren, films kijken en foto's en afbeeldingen op het tv-scherm bekijken, terwijl u deze bestanden bestuurt via het UI-menu. Het besturingssysteem van Avoi is Android V4.2 Jel

Naam van het project : Avoi Set Top Box, Naam van de ontwerper : Vestel ID Team, Naam van de cliƫnt : Vestel Electronics Co..

Avoi Set Top Box Digitaal Video-Uitzendapparaat

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.