Design tijdschrift
Design tijdschrift
Digitaal Video-Uitzendapparaat

Avoi Set Top Box

Digitaal Video-Uitzendapparaat Avoi is een van de nieuwste slimme settopboxen van Vestel en levert voornamelijk digitale uitzendtechnologie voor tv-gebruikers. Avoi's belangrijkste karakter is "verborgen ventilatie". Verborgen ventilatie maakt het mogelijk om unieke en eenvoudige ontwerpen te creëren. Met Avoi kunt u, naast het bekijken van de digitale kanalen in HD-kwaliteit, naar muziek luisteren, films kijken en foto's en afbeeldingen op het tv-scherm bekijken, terwijl u deze bestanden bestuurt via het UI-menu. Het besturingssysteem van Avoi is Android V4.2 Jel

Naam van het project : Avoi Set Top Box, Naam van de ontwerper : Vestel ID Team, Naam van de cliënt : Vestel Electronics Co..

Avoi Set Top Box Digitaal Video-Uitzendapparaat

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.