Design tijdschrift
Design tijdschrift
Roly Poly, Verplaatsbaar Houten Speelgoed

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Verplaatsbaar Houten Speelgoed Hoe krijg je een regenboog? Hoe knuffel je een zomerwind? Ik word altijd geraakt door een aantal subtiele dingen en voel me erg tevreden en gelukkig. Hoe op te slaan en hoe te bezitten? Genoeg is zo goed als een feest. Ik wil de verschillende soorten materialen op een simpele en grappige manier vormgeven. Laat kinderen met ze spelen om de fysieke wereld te herkennen, hun verbeelding te stimuleren en hen te helpen hun omgeving te begrijpen.

Naam van het project : Tumbler" Contentment " , Naam van de ontwerper : Sha Yang, Naam van de cliƫnt : Sha Yang Design.

Tumbler" Contentment "  Roly Poly, Verplaatsbaar Houten Speelgoed

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.