Design tijdschrift
Design tijdschrift
Roly Poly, Verplaatsbaar Houten Speelgoed

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Verplaatsbaar Houten Speelgoed Hoe krijg je een regenboog? Hoe knuffel je een zomerwind? Ik word altijd geraakt door een aantal subtiele dingen en voel me erg tevreden en gelukkig. Hoe op te slaan en hoe te bezitten? Genoeg is zo goed als een feest. Ik wil de verschillende soorten materialen op een simpele en grappige manier vormgeven. Laat kinderen met ze spelen om de fysieke wereld te herkennen, hun verbeelding te stimuleren en hen te helpen hun omgeving te begrijpen.

Naam van het project : Tumbler" Contentment " , Naam van de ontwerper : Sha Yang, Naam van de cliënt : Sha Yang Design.

Tumbler" Contentment "  Roly Poly, Verplaatsbaar Houten Speelgoed

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.