Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tentoonstellingsruimte

Ideaing

Tentoonstellingsruimte Dit is de tentoonstellingsruimte voor ondernemingen tijdens de Guangzhou Design Week 2013, ontworpen door C&C Design Co., Ltd. Het ontwerp beschikt over een nette ruimte van minder dan 91 vierkante meter, die wordt weergegeven door het aanraakscherm en de binnenprojector. De QR-code die op de lichtbak wordt weergegeven, zijn de weblinks van de onderneming. Ondertussen hopen de ontwerpers dat het uiterlijk van het hele gebouw mensen een vitaal gevoel kan geven, en daarmee de creativiteit laat zien die het ontwerpbedrijf bezit, dat wil zeggen, 'de geest van onafhankelijkheid en het idee van vrijheid' die door hen worden bepleit. .

Naam van het project : Ideaing, Naam van de ontwerper : Zheng Peng, Naam van de cliënt : C&C Design Co.,Ltd..

Ideaing Tentoonstellingsruimte

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.