Design tijdschrift
Design tijdschrift
Boek

ZhuZi Art

Boek Een serie boekuitgaven voor de verzamelde werken van traditionele Chinese kalligrafie en schilderkunst wordt uitgegeven door Nanjing Zhuzi Art Museum. Met zijn lange geschiedenis en elegante techniek, worden de traditionele Chinese schilderijen en kalligrafie gekoesterd vanwege hun zeer artistieke en praktische aantrekkingskracht. Bij het ontwerpen van de collectie zijn abstracte vormen, kleuren en lijnen gebruikt om een consistente sensualiteit te creƫren en de lege ruimte in de schets te benadrukken. Het moeiteloze valt samen met kunstenaars in traditionele schilder- en kalligrafiestijlen.

Naam van het project : ZhuZi Art, Naam van de ontwerper : ALICE XI ZONG, Naam van de cliƫnt : ZHUZI Art Center.

ZhuZi Art Boek

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.