Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lamp

Mobius

Lamp De Mobius ring geeft inspiratie voor het ontwerp van Mobius lampen. Een lampstrip kan twee schaduwvlakken hebben (dwz tweezijdig oppervlak), de voorzijde en de achterzijde, waardoor aan de algemene verlichtingsvraag wordt voldaan. Zijn speciale en eenvoudige vorm bevat mysterieuze wiskundige schoonheid. Daarom zal er meer ritmische schoonheid in het huiselijke leven worden gebracht.

Naam van het project : Mobius, Naam van de ontwerper : Kejun Li, Naam van de cliënt : OOUDESIGN.

Mobius Lamp

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.