Design tijdschrift
Design tijdschrift
Scheerapparaat

Alpha Series

Scheerapparaat De Alpha-serie is een compact, semi-professioneel scheerapparaat dat de basistaken voor gezichtsverzorging aankan. Ook een product dat hygi├źnische oplossingen biedt met een innovatieve aanpak gecombineerd met mooie esthetiek. Eenvoud, minimalisme en functionaliteit gecombineerd met gemakkelijke gebruikersinteractie vormen de basis van het project. Een prettige gebruikerservaring is de sleutel. Tips kunnen gemakkelijk van het scheerapparaat worden gehaald en in het opbergvak worden bewaard. Het dock is ontworpen om het scheerapparaat op te laden en de tips schoon te maken, ondersteund met UV-licht in het opbergvak.

Naam van het project : Alpha Series, Naam van de ontwerper : Mert Ali Bukulmez, Naam van de cli├źnt : Ar├želik A.┼×.

Alpha Series Scheerapparaat

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.