Design tijdschrift
Design tijdschrift
Commerciƫle Animatie

Simplest Happiness

Commerciƫle Animatie In de Chinese dierenriem is 2019 het jaar van het varken, dus Yen C ontwierp het gesneden varken, en het is een woordspeling in "veel hete films" in het Chinees. De blije karakters sluiten aan bij het imago van het kanaal en bij de blije gevoelens die het kanaal aan zijn publiek wil geven. De video is de combinatie van vier filmelementen. Kinderen die spelen, kunnen het beste puur geluk tonen, en hopen dat het publiek hetzelfde gevoel heeft bij het kijken naar de film.

Naam van het project : Simplest Happiness, Naam van de ontwerper : Yen C Chen, Naam van de cliƫnt : Fox Movies.

Simplest Happiness Commerciƫle Animatie

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.