Design tijdschrift
Design tijdschrift
Premium Merk Voor Kinderen

Lady Already

Premium Merk Voor Kinderen Luxe breigoed voor meisjes is gemaakt van alleen het beste kasjmier en wolgaren, afkomstig van de beste producenten ter wereld. Een maker gelooft dat elk jong meisje een briljant is die een speciale setting nodig heeft om te stralen en vreugde te geven. Met enthousiasme werkt ze eraan om ervoor te zorgen dat uw dierbare kleine dame zich fantastisch voelt in haar nieuwe gebreide kleding. Ze doet altijd haar best om perfecte outfits te creƫren om de stijl en individualiteit van je kleine dame uit te drukken. Dus het breiwerk zorgt ervoor dat meisjes fantastische liefde, zorgzaamheid en een klein beetje magie voelen in elke steek van het zachte en zijdezachte luxe breiwerk

Naam van het project : Lady Already, Naam van de ontwerper : Elena Starostina, Naam van de cliƫnt : Elena Starostina.

Lady Already Premium Merk Voor Kinderen

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.