Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kantoor

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS

Kantoor Door gebruik te maken van de structurele en formalistische kwaliteiten van de gipsplaat, ontvouwt zich een wit net in een grijze achtergrond. De witte lijnen zijn zo gevormd dat ze de verschillende functies van het interieur dienen (bibliotheek, verlichting, cd-opslag, rekken en bureaus). Dit concept is afgeleid van een holistische ontwerpfilosofie en er zijn ook invloeden uit de chaostheorie.

Naam van het project : STUDIO NL CONTROLLED CHAOS, Naam van de ontwerper : Athanasia Leivaditou, Naam van de cliƫnt : ATHANASIA LEIVADITOU (STUDIO NL) - www.studionl.com.

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS Kantoor

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.