Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tijdelijk Informatiecentrum

Temporary Information Pavilion

Tijdelijk Informatiecentrum Het project is een tijdelijk paviljoen voor gemengd gebruik in Trafalgar, Londen voor verschillende functies en evenementen. De voorgestelde structuur benadrukt het idee van "tijdelijkheid" door recycling van zeecontainers als het belangrijkste bouwmateriaal te gebruiken. De metaalachtige aard ervan is bedoeld om een contrasterende relatie met het bestaande gebouw tot stand te brengen en het overgangskarakter van het concept te versterken. Ook is de formele uitdrukking van het gebouw op een willekeurige manier georganiseerd en gerangschikt, waardoor een tijdelijk herkenningspunt ter plaatse wordt gecreƫerd om visuele interactie aan te trekken tijdens de korte levensduur van het gebouw.

Naam van het project : Temporary Information Pavilion, Naam van de ontwerper : Yu-Ngok Lo, Naam van de cliƫnt : YNL Design.

Temporary Information Pavilion Tijdelijk Informatiecentrum

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.