Design tijdschrift
Design tijdschrift
Residentie

Cheung's Residence

Residentie De residentie is ontworpen met het oog op eenvoud, openheid en natuurlijk licht. De voetafdruk van het gebouw weerspiegelt de beperking van de bestaande site en de formele uitdrukking is bedoeld om schoon en eenvoudig te zijn. Aan de noordkant van het gebouw bevinden zich een atrium en een balkon dat de entree en de eetkamer verlicht. Schuiframen zijn voorzien aan de zuidkant van het gebouw, waar de woonkamer en keuken zijn om natuurlijk licht te maximaliseren en ruimtelijke flexibiliteit te bieden. Door het hele gebouw worden dakramen voorgesteld om de ontwerpidee├źn verder te versterken.

Naam van het project : Cheung's Residence, Naam van de ontwerper : Yu-Ngok Lo, Naam van de cli├źnt : YNL Design.

Cheung's Residence Residentie

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.