Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kast

Deco

Kast De ene kast hing boven de andere. Zeer uniek ontwerp, waardoor het meubilair de ruimte niet opvult, aangezien de dozen niet op de grond staan, maar opgehangen. Het is erg handig in gebruik, omdat de dozen zijn onderverdeeld in groepen en op deze manier zal het erg handig zijn voor de gebruiker. De kleurvariatie van de materialen is beschikbaar.

Naam van het project : Deco, Naam van de ontwerper : Viktor Kovtun, Naam van de cliƫnt : Xo-Xo-L design.

Deco Kast

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.