Design tijdschrift
Design tijdschrift
Luxe Showroom

Scotts Tower

Luxe Showroom De Scotts Tower is een vooraanstaande residentiële ontwikkeling in het hart van Singapore, ontworpen om te voldoen aan de vraag naar sterk verbonden, zeer functionele woningen in stedelijke gebieden door een groeiend aantal ondernemers die thuis werken en jonge professionals. Om de visie te manifesteren die de architect - Ben van Berkel van UNStudio - had van een 'verticale stad' met verschillende zones die zich normaal gesproken horizontaal over een stadsblok zouden uitstrekken, stelden we voor om 'ruimtes in een ruimte' te creëren, waar ruimtes kunnen transformeren als gevraagd door verschillende situaties.

Naam van het project : Scotts Tower, Naam van de ontwerper : Constance D. Tew, Naam van de cliënt : Creative Mind Design.

Scotts Tower Luxe Showroom

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.