Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kunstmatige Topografie

Artificial Topography

Kunstmatige Topografie Big Furniture Like a Cave Dit is het bekroonde project dat de Grand Prize of Art in Container International Competition heeft gewonnen. Mijn idee is om het volume in een container uit te hollen om een amorfe ruimte als een grot te bouwen. Het is gemaakt van alleen plastic materiaal. Ongeveer 1000 vellen van het zachte plastic materiaal met een dikte van 10 mm werden in contourlijnvorm afgesneden en als een laag gelamineerd. Dit is niet alleen kunst maar ook groot meubilair. Omdat alle porties zo zacht zijn als een bank, en iemand die deze ruimte binnenkomt, kan ontspannen door de plaats te vinden die geschikt is voor de vorm van zijn eigen lichaam.

Naam van het project : Artificial Topography, Naam van de ontwerper : Ryumei Fujiki and Yukiko Sato, Naam van de cli├źnt : .

Artificial Topography Kunstmatige Topografie

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.