Design tijdschrift
Design tijdschrift
Rekkensysteem

Quadro Qusabi

Rekkensysteem Quadro Qusabi Shelving System (of kortweg QQ) is geïnspireerd door de veelzijdigheid van steigers. Qusabi (betekent "wig" in het Japans) worden op gewenste hoogte in paalopeningen gestoken. Planken en lades worden zonder gereedschap of moeren op Qusabi-wiggen geplaatst. Elke plank of lade kan op elk moment worden vervangen. Het is eenvoudig om een nieuw QQ-systeem samen te stellen met slechts 2 planken, 4 palen en een stop. De grootte van de kleinste plank is 280 vierkante cm. Andere afmetingen van de planken zijn 8 cm breder of langer. Het QQ-systeem kan zowel worden gemonteerd als eindeloos worden uitgebreid door nieuwe palen en planken toe te voegen aan het bestaande systeem.

Naam van het project : Quadro Qusabi, Naam van de ontwerper : Sonia Ponka, Naam van de cli├źnt : MultiMono.

Quadro Qusabi Rekkensysteem

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.