Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bluetooth-Headset

Bluetrek Titanium +

Bluetooth-Headset Deze nieuwe ‘Titanium +’ headset van Bluetrek, afgewerkt in een stijlvol ontwerp dat symbool staat voor ‘uitreiken’ (de giekbuis steekt uit vanaf het ronde oorstukje), is gemaakt van duurzaam materiaal: aluminium metaallegering en vooral uitgerust met de mogelijkheid om audiosignalen van de nieuwste slimme apparaten te streamen. Met de functie voor snel opladen kunt u uw gesprek in een oogwenk verlengen. Dankzij het ontwerp van de batterij waarvoor een octrooi is aangevraagd, kan de gewichtsbalans op de headset worden verhoogd om het gebruikscomfort te verbeteren.

Naam van het project : Bluetrek Titanium +, Naam van de ontwerper : CONNECTEDEVICE Ltd, Naam van de cliënt : Bluetrek Technologies Limited.

Bluetrek Titanium + Bluetooth-Headset

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.