Design tijdschrift
Design tijdschrift
Cruiser-Jacht

WAVE CATAMARAN

Cruiser-Jacht Nadenkend over de zee als een wereld in een continue beweging, namen we de 'golf' als een symbool ervan. Uitgaande van dit idee hebben we de lijnen van de rompen gemodelleerd die zichzelf lijken te breken om te buigen. Het tweede element aan de basis van het projectidee is het concept van de leefruimte dat we wilden tekenen in een soort continuïteit tussen interieur en exterieur. Door de grote glazen ramen krijgen we een bijna 360 graden zicht, wat een visuele continuïteit met buiten mogelijk maakt. Niet alleen door de grote geopende glazen deuren wordt het leven binnen in de buitenruimtes geprojecteerd. Boog. Visintin / Arch. Foytik

Naam van het project : WAVE CATAMARAN, Naam van de ontwerper : Roberta Visintin, Naam van de cliënt : Dream Yacht Design.

WAVE CATAMARAN Cruiser-Jacht

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.