Design tijdschrift
Design tijdschrift
Een 40 Jaar Oud Kantoorgebouw

780 Tianshan Road, Shanghai

Een 40 Jaar Oud Kantoorgebouw In dit 40 jaar oude gebouw worden originele elementen zoals kozijnen en trapgrepen bewaard en opnieuw geverfd om de bleke sporen van de tijd stilletjes het verhaal te laten vertellen. De opdrachtgever is gespecialiseerd in het opsporen van ondergrondse nutsvoorzieningen. De bedrijfsfilosofie is "het onzichtbare zien", dus een moderne en minimale centrale gang is speciaal ontworpen om de kamers netjes te verbergen en toch subtiel hun deuren te onthullen. Door het hele gebouw zie je nostalgische sfeer, moderne functionaliteit en China-chic spelen om deze historische site te behouden en nieuw leven in te blazen.

Naam van het project : 780 Tianshan Road, Shanghai, Naam van de ontwerper : Lam Wai Ming, Naam van de cliënt : Leidi Ltd..

780 Tianshan Road, Shanghai Een 40 Jaar Oud Kantoorgebouw

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.