Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verkoopkantoor

Chongqing Mountain and City Sales Office

Verkoopkantoor “Mountain” is het hoofdthema van dit verkoopkantoor, dat is geïnspireerd op de geografische achtergrond van Chongqing. Het patroon van grijze knikkers op de vloer vormt zich in een driehoekige vorm; en er zijn veel vreemde en scherpe hoeken en hoeken op de kenmerkende muren en de onregelmatig gevormde ontvangstbalies, om het concept van "berg" te demonstreren. Bovendien zijn de trappen die de verdiepingen met elkaar verbinden, ontworpen als doorgang door de grot. Ondertussen worden LED-verlichting aan het plafond opgehangen, waarbij de regenscène in de vallei wordt nagebootst en een natuurlijk gevoel wordt gegeven, om de hele indruk te verzachten.

Naam van het project : Chongqing Mountain and City Sales Office, Naam van de ontwerper : Ajax Law, Naam van de cliënt : Shanghai Forte Land Co. Ltd..

Chongqing Mountain and City Sales Office Verkoopkantoor

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.