Design tijdschrift
Design tijdschrift
Keramische Tegels

eramosa

Keramische Tegels Eramosa: Masculine… Series met natuurlijke en warme kleurtinten, bevatten een zacht en aangenaam contrast en werpen licht op de verschillende opties met een breed toepassingsbereik. Serie die de natuurlijkheid tot het laatste punt behoudt met fijnkorrelige zichtmuur 21 x 63 en 40 x 40 vloertegelafmetingen geproduceerd, gerectificeerd en belichaamt alle voordelen van digitale technologie. Edera en Leaf-decors van 21x63 maat voegen dynamiek toe aan de eenvoud van de serie.

Naam van het project : eramosa, Naam van de ontwerper : Bien Seramik Design Team, Naam van de cliënt : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

eramosa Keramische Tegels

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.