Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kantoorgebouw

Jansen Campus

Kantoorgebouw Het gebouw is een opvallende nieuwe toevoeging aan de skyline, die het industriegebied en de oude stad met elkaar verbindt en zijn driehoekige vormen aanneemt van de traditionele schuine daken van Oberriet. Het project integreert innovatieve technologieƫn, omvat nieuwe details en materialen en voldoet aan de strikte Zwitserse 'Minergie'-normen voor duurzaam bouwen. De gevel is bekleed met een donker voorgepatineerd geperforeerd Rheinzink-gaas dat de dichtheid van de tonen van de houten gebouwen in de omgeving oproept. Werkplekken op maat zijn open en de geometrie van het gebouw snijdt uitzicht op het Rheintal uit.

Naam van het project : Jansen Campus, Naam van de ontwerper : Davide Macullo Architects, Naam van de cliƫnt : .

Jansen Campus Kantoorgebouw

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.