Design tijdschrift
Design tijdschrift
Paravent

Positive and Negative

Paravent Dit is een product dat tegelijkertijd als functie en schoonheid dient, gekruid met een vleugje cultuur en wortels. 'Positieve en negatieve' paravant fungeert als een verstelbare en mobiele barrière voor privacy die niet uitsteekt of een ruimte verstoort. Het islamitische motief geeft een kantachtig effect dat wordt afgetrokken en omgekeerd van het Corian / Resin-materiaal. Net als bij yin yang, is er altijd een beetje goed in het slechte en altijd een beetje slecht in het goede. Als de zon ondergaat op 'Positief en Negatief', is het echt het stralende moment en schilderen de geometrische schaduwen de kamer.

Naam van het project : Positive and Negative , Naam van de ontwerper : Mona Hussein Design House, Naam van de cliënt : .

Positive and Negative  Paravent

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.