Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kleding

Bamboo lattice

Kleding In Vietnam zien we de bamboe roostermethode terug in veel producten zoals boten, meubels, kippenhokken, lantaarns ... Bamboe rooster is sterk, goedkoop en makkelijk te maken. Mijn visie is om een resortmode te creƫren die opwindend en gracieus, verfijnd en charmant is. Ik heb dit bamboe-roosterdetail op sommige van mijn mode toegepast door het ruwe, harde, normale rooster om te zetten in zacht materiaal. Mijn ontwerpen combineren traditie met moderne vorm, de hardheid van het roosterpatroon en zandzachtheid van fijne stoffen. Mijn focus ligt op vorm en details, waardoor de drager charme en vrouwelijkheid krijgt.

Naam van het project : Bamboo lattice , Naam van de ontwerper : Do Thanh Xuan, Naam van de cliƫnt : Sea of Love.

Bamboo lattice  Kleding

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.