Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bureau

Duoo

Bureau Duoo-bureau is de wens om karakter uit te drukken door het minimalisme van vormen. Zijn dunne horizontale lijnen en schuine metalen poten zorgen voor een krachtig visueel beeld. Op de bovenste plank kun je briefpapier plaatsen zodat het niet stoort tijdens het werken. Een verborgen bak op het oppervlak voor het aansluiten van apparaten zorgt voor een schone esthetiek. Het tafelblad van natuurlijk fineer draagt de warmte van de natuurlijke houtstructuur. Het bureau behoudt een onberispelijke balans, dankzij harmonieus geselecteerde materialen, functionaliteit en bruikbaarheid gecombineerd met esthetiek van regelmatige en strikte vormen.

Zelfgemaakte Pastamachine

Hidro Mamma Mia

Zelfgemaakte Pastamachine Hidro Mama Mia is een sociaal-culturele redding door de Italiaanse gastronomie. Extreem gebruiksvriendelijk, licht en compact, gemakkelijk op te bergen en te vervoeren. Het maakt een veilige hoge productiviteit mogelijk, waardoor het gezin een aangename kookervaring krijgt in het dagelijkse leven en de interactie met vrienden. De motor is volledig geïntegreerd in de transmissieset en biedt kracht, robuustheid en veilig gebruik, en biedt ook eenvoudige reiniging en ondersteuning. Het snijdt deeg met verschillende diktes en kan een verscheidenheid aan gerechten bereiden: pasta, noedels, lasagne, brood, gebak, pizza en meer.

Hypercar

Brescia Hommage

Hypercar In tijden van hightech, alle digitale gadgets, vlakheid van aanraakschermen en rationele voertuigen met één volume, is het Brescia Hommage-project een old school tweezitter hypercar-ontwerpstudie die werd gezien als een viering van een tijdperk waarin elegante eenvoud, high-touch materialiteit, rauwe kracht, pure schoonheid en de directe verbinding tussen mens en machine waren de regels van het spel. Een tijd waarin dappere en ingenieuze mannen zoals Ettore Bugatti zelf mobiele apparaten creëerden die de wereld versteld deden staan.

Zwembaden

Termalija Family Wellness

Zwembaden Termalija Family Wellness is de nieuwste in de reeks projecten die Enota de afgelopen vijftien jaar in Terme Olimia heeft gebouwd en waarmee de volledige transformatie van het spacomplex is afgerond. Van een afstand bekeken, is de vorm, kleur en schaal van de nieuwe geclusterde structuur van tetraëdrische volumes een voortzetting van de cluster van de omliggende landelijke gebouwen, visueel doorlopend tot in het hart van het complex. Het nieuwe dak fungeert als een grote zomerschaduw en neemt geen van de kostbare buitenruimte in beslag.

Automatische Sapcentrifuge

Toromac

Automatische Sapcentrifuge De Toromac is speciaal ontworpen met zijn krachtige uitstraling om een nieuwe manier te bieden om vers geperst sinaasappelsap te consumeren. Gemaakt voor maximale sapextractie, is het voor restaurants, cafetaria's en supermarkten en het premium ontwerp zorgt voor een vriendelijke ervaring met smaak, gezondheid en hygiëne. Het heeft een innovatief systeem dat het fruit verticaal snijdt en de helften perst door middel van rotatiedruk. Dit betekent dat maximale prestaties worden bereikt zonder de schaal in te drukken of aan te raken.

Bieretiket

Carnetel

Bieretiket Een bieretiketontwerp in Art Nouveau-stijl. Het bieretiket bevat ook veel details over het brouwproces. Het ontwerp past ook op twee verschillende flessen. Dit kan eenvoudig worden gedaan door het ontwerp af te drukken op 100 procent display en 70 procent grootte. Het label is verbonden met een database, die ervoor zorgt dat elke fles een uniek vulnummer krijgt.