Design tijdschrift
Design tijdschrift
Productie / Postproductie / Uitzending

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Productie / Postproductie / Uitzending Ashgabat Tele - Radiocentrum (TV-toren) is een monumentaal gebouw van 211 m hoog, gelegen in de zuidelijke buitenwijken van Ashgabat, de hoofdstad van Turkmenistan, op een heuvel van 1024 m boven zeeniveau. TV Tower is de belangrijkste hub voor de productie van radio- en tv-programma's, postproductie en omroep. En is een van de beste voorbeelden van de modernste digitale technologie. TV Tower maakte van Turkmenistan een pionier op het gebied van terrestrische HD-uitzendingen in Aziƫ. TV Tower is de grootste technologie-investering van de afgelopen 20 jaar in uitzendingen.

Naam van het project : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), Naam van de ontwerper : Polimeks Construction, Naam van de cliƫnt : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) Productie / Postproductie / Uitzending

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.