Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lamp

Muse

Lamp Geïnspireerd door 'Won Buddhism' in zijn uitspraak dat er geen absolute kwaliteiten zijn in ons universum, hebben we een 'paradoxale' kwaliteit gegeven aan 'licht' door het een 'fysieke aanwezigheid' te geven. De geest van meditatie die het stimuleert, was een krachtige inspiratiebron die we gebruikten om dit product te maken; de kwaliteiten van 'tijd', 'materie' en 'licht' belichamen in één enkel product.

Naam van het project : Muse, Naam van de ontwerper : Anarkhos design , Naam van de cliënt : Anarkhos Design.

Muse Lamp

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.